A GrafitX-en könnyedén, mindenféle grafikai tudás nélkül létrehozhatod saját, profi születésnapi üdvözlőlapodat, természetesen teljesen INGYEN. A születésnapi üdvözlőlap elkészítését kezdheted teljesen a nulláról, vagy a már meglévő profi sablonok testreszabásával.
Az oldal, valamint a szerkesztő legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy nem igényel semmilyen regisztrációt, nem kell fizetned érte, illetve nem lesz semmilyen vízjel a letöltött képen. Nincs más teendőd, mint elkészíteni a neked tetsző születésnapi üdvözlőlapot, majd egyszerűen letölteni JPG, PDF, PNG vagy SVG formátumban.

Most pedig nézzük meg egy születésnapi üdvözlőlap elkészítésének fő lépéseit, egy előre elkészített sablon használatával.

1. Ha megnyitottad a szerkesztőt, akkor válaszd ki a neked tetsző sablont. A születésnapi üdvözlőlap alapmérete 148 × 210 mm (300 dpi).

2. A “Layers” fülre kattintva láthatod a sablon rétegeit, például a hátteret, szövegeket, logót és egyéb elemeket.

– “Show/Hide” : A szem ikonra kattintva az aktuális részeket el tudjuk rejteni, hogy azok más elemek szerkesztése közben ne legyenek zavarók.

– “Lock/Unlock” : Ha például a háttér megfelelő helyen van és nem szeretnéd, hogy bármiféle változás történjen vele, egyszerűen csak kattints a lakat ikonra, mely lezárja és nem engedi tovább módosítani. Ezáltal a többi elemet könnyebben tudod szerkeszteni.

– “Delete” : A feleslegessé vált elemeket, egyetlen kattintással törölheted a szerkesztőből.

3. A sablonon lévő szövegeket könnyedén egy kattintással át tudod írni. Minden elemet tudsz mozgatni, cserélni, méretezni, átszínezni stb. Az összes olyan opció, mely egy teljesen hétköznapi képszerkesztőben megtalálható, ezen a felületen is elérhető, például betű, méret, szín, típus, vastagság, középre igazítás, opacitás stb…

Tehát nem kell semmi mást tenned, mint átírod a sablonban szereplő adatokat az általad kívántakra és készen is vagy a saját, profi és természetesen ingyenes születésnapi üdvözlőlap grafikáddal.

Miután végeztél a születésnapi üdvözlőlap elkészítésével nem kell mást tenned, csak rákattintasz a jobb felső sarokban lévő “Download” gombra és kiválasztod, hogy milyen formátumban szeretnéd letölteni.

A kattintás után azonnal elkezdődik a születésnapi üdvözlőlap legenerálása és automatikusan elindul a letöltés.

További lehetőségek a szerkesztőben:

– Cliparts:

Több mint 600 piktogram közül választhatsz, melyet a vektoros fájlkiterjesztésnek köszönhetően szabadon méretezhetsz, színezhetsz és forgathatsz.

– Photos:

Ennek az opciónak hála, többféleképpen illeszthetsz be fotókat a személyre szabott grafikába, melyet számítógépről, URL címből, webkameráról, illetve kettő weboldalról választhatsz ki. A Pixabay és az Unplash nevű oldalakon több, mint 1 millió kép közül válogathatsz kedvedre.

– Elements:

– “Draw”- Szabadkezes rajzolási lehetőség.
– “Shapes” – Alakzatok széles skálája között választhatsz, melyet a kiválasztás után a bal felső sarokban található “Ungroup” gomb segítségével részekre bonthatsz a vektoros kiterjesztésnek köszönhetően.
– “Icon” – Smileyk széles választékát találod meg itt.
– “Bar/QR-Code” – Könnyedén elhelyezheted weboldalad címét Bar vagy QR kód formájában.

Az alábbi linkre kattintva azonnal nekiállhatsz a személyre szabott születésnapi üdvözlőlapod tervezésének.

GrafitX.com – Születésnapi üdvözlőlap szerkesztő